Uniek platform gericht op de persoonlijke veiligheid

Met ruim 10.000 actieve gebruikers

Te koop wordt aangeboden een platform en database voor persoonlijke veiligheid. Neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 50.000
FTE 1
Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een platform en database voor persoonlijke veiligheid met meer dan 10.000 actieve gebruikers. Het gaat om een geregistreerd merk met een webshop, ruim 30 fysieke verkooppunten en ruim 7.000 geregistreerde mailaccounts. Er zijn lopende samenwerkingen met diverse partijen waaronder Natuurmonumenten, UMC, Versa Welzijn en Zorgwisselpunt.

Platform voor veiligheid gebruikers
Wie ben je? Wie moeten er worden ingelicht? Wat is je bloedgroep? Waar ben je verzekerd? Heb je allergieën? Gebruik je medicijnen en zo ja, wat is de dosering? Wil je gereanimeerd worden? Heb je een donorcodicil? Heb je aandoeningen?

Persoonlijk digitaal profiel
Met een persoonlijk digitaal profiel en gekoppeld product heeft een gebruiker altijd zijn actuele persoonlijke en medische informatie bij zich, zodat in een noodsituatie de juiste hulp geboden kan worden en thuisblijvers op de hoogte worden gebracht. 
Deze informatie – en meer – kan een gebruiker zelf invullen in zijn of haar online profiel. Door middel van een unieke QR-code op een fysiek product (zoals een (sport)armband, ShoeTag, sleutelhanger, pasje, sticker of MTB-vignet) kan de persoonlijke informatie over de gebruiker uitgelezen worden.

QR-code
Zo heeft de gebruiker altijd zijn of haar actuele persoonlijke en medische informatie bij zich, zodat in geval van nood hulpverleners zonder tijdverlies de juiste hulp kunnen bieden en thuisblijvers op de hoogte worden gebracht. Een gebruiker heeft de keuze uit drie verschillende persoonlijke profielen waaraan producten gekoppeld kunnen worden. Op elk product staat een unieke QR-code. Bij het scannen van deze QR-code met een smartphone wordt het profiel weergeven.

Aanpassen profiel
Mocht de situatie van een gebruiker veranderen, dan kan hij / zij eenvoudig in de online omgeving het profiel aanpassen, uitbreiden en met één druk op de knop nieuwe producten koppelen. Ook is het mogelijk om producten te ontkoppelen en deze over te dragen. Er zijn producten voor iedere toepassing en er kunnen zoveel producten gekoppeld worden als wenselijk is.

Platform en database
Op dit moment zijn er meer dan 10.000 actieve gebruikers, die allemaal een persoonlijk digitaal profiel hebben aangemaakt en deze hebben gekoppeld aan een of meerdere producten. In het digitale platform beheren deze gebruikers zelf hun gegevens. Dagelijks komen er nieuwe gebruikers bij.

Beheer en data analyse
Een uitgebreide workflow en data analyse is in de website ingebouwd ten behoeve van efficiënt beheer. De website is in een veilige en gecertificeerde omgeving gebouwd en wordt beheerd door een professionele en betrokken IT dienstverlener.

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 50.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten