Uitzendbureau in Zuid-Nederland

Ontzorging op het gebied van uitzenden, werving & selectie en arbeidsbemiddeling

Uitzendbureau dat werkgevers ontzorgt op het gebied van uitzenden, werving & selectie en arbeidsbemiddeling. Neem contact op via Brookz

Omzet € 1.195.000

Winst EBITDA € 80.000

Sector Zakelijke dienstverlening

LandNederland

RegioZuid-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.195.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het betreft een uitzendbureau dat werkgevers ontzorgt op het gebied van uitzenden, werving & selectie en arbeidsbemiddeling.

Bijzonderheden
Dit uitzendbureau is opgericht in 2012 en is uitgegroeid tot een bedrijf dat goed bekend staat in haar regio. Het team heeft een zeer sterk en goed gespreid klantenportfolio gerealiseerd. Samenwerkingen met deze klanten zijn langdurig en succesvol. Dit resulteert in herhaaldelijk terugkerende klantvraag. Dit uitzendbureau heeft een gestructureerde werkwijze ontwikkeld en heeft een eigen kantoor.

Activiteiten
De activiteiten van dit bedrijf zijn gericht op het werven en selecteren en het uitzenden van uitzendkrachten:

  • Uitzenden: het bedrijf zend uitzendkrachten uit naar haar opdrachtgevers;
  • Werving & Selectie: dit bedrijf neemt voor haar opdrachtgevers het werven en selecteren van diverse functies uit handen;
  • Arbeidsbemiddeling: naast uitzenden en werving & selectie, ondersteunt dit bedrijf opdrachtgevers met arbeidsbemiddeling zoals re-integratie trajecten en loopbaanbegeleiding.

Opdrachtgevers
Het bedrijf plaatst uitzendkrachten bij opdrachtgevers in verschillende branches voor functies in het lager- en middensegment (ondersteunende en productiefuncties). Geografisch gezien zit deze doelgroep in regio Zuid-Nederland. Met deze activiteiten ontzorgt dit bedrijf haar klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Het bedrijf is onderscheidend door:

  • Gespreid klantenportfolio met sterke klantrelaties
  • Goede reputatie en breed netwerk
  • Gestructureerde organisatie met uitgewerkte processen
  • 24/7 bereikbaar

Groeikansen van de onderneming:

  • Netwerk buiten haar huidige regio creëren; meer naamsbekendheid opbouwen buiten opgebouwd netwerk middels optimalisatie van de marketing;
  • Nieuw CRM-systeem implementeren.

Financiële informatie
De onderneming laat de afgelopen jaren een stapsgewijze omzetgroei zien. In 2019 is de brutomarge € 180.000. De laatste maanden van 2019, de eerste maanden van 2020 maken de potentie van de organisatie voor verdere groei inzichtelijk. De EBITDA is tussen de € 45.000-€ 80.000 in de afgelopen drie jaar. Overige financiële informatie is beschikbaar in het informatiememorandum.

Reden voor verkoop
De ondernemer van de onderneming is een pionier in hart en nieren. In de afgelopen jaren heeft hij met veel succes dit bedrijf opgebouwd. Hij ziet potentie in verdere uitbouw van de onderneming. Hij verwacht dat hiervoor een ander type ondernemer benodigd is. De ondernemer is op verzoek bereid om als adviseur van de onderneming verder te werken.

Geschikt voor
Deze onderneming is zeer geschikt voor een partij die een positie zoekt op de (Zuid-)Nederlandse markt om deze verder uit te bouwen. 

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Omzet € 1.195.000

Winst EBITDA € 80.000

Sector Zakelijke dienstverlening

LandNederland

RegioZuid-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.195.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten