Softwareproduct ontwikkelbedrijf farmaceutische industrie

Digital health bedrijf met een software product voor remote patient monitoring

Software-product-ontwikkelbedrijf dat een mobiel platform aanbiedt aan de farmaceutische industrie . Neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.000.000
FTE 6-10
Beschrijving

Softwareproduct ontwikkelbedrijf dat een mobiel platform aanbiedt aan de farmaceutische industrie en de industrie voor medische hulpmiddelen en producten (medical devices).  

Klinisch onderzoek
Het softwareproduct voorziet in de behoefte om klinisch onderzoek - wat traditioneel in ziekenhuizen en medische onderzoekscentra plaatsvindt - op afstand te organiseren en op te volgen. Deze zogenaamde remote of virtual clinical trials maken het mogelijk om tegen veel lagere kosten, meer en betere onderzoeksgegevens te verkrijgen waarbij de vrijwilligers of patiënten vanuit thuis kunnen deelnemen aan een klinisch onderzoek. 

COVID-19 update
De laatste weken contacteren veel van de klanten het bedrijf in verband met de moeilijkheden die zij ondervinden met het opvolgen van patiënten die deelnemen aan een klinisch onderzoek. Patiënten zijn immers veel minder geneigd het ziekenhuis of medisch centrum te bezoeken vanwege de COVID-19 crisis.

Vertraging vermijden
De onderneming helpt deze klanten vertraging in deze onderzoeken te vermijden met een remote communicatie kanaal op te zetten met deze patiënten zodat ze onnodige verplaatsingen kunnen vermijden.

Remote
Deze COVID-19 crisis helpt enorm klanten het nut van het remote opvolgen van patiënten te doen inzien. De onderneming speelt daar met het configureerbare product zeer handig op in en verwacht een positief resultaat op de omzet.

Trials
Het bedrijf ondersteunt trials in heel West- en Oost-Europa, Oekraïne, Rusland, Taiwan, US, Midden- en Zuid-Amerika. 

Bijzonderheden
Het bedrijf is 5 jaar actief, is winstgevend, zelf gefinancierd en heeft een aantal global pharma en medical device bedrijven als klant. Het bedrijf bezit alle IP van zijn producten en investeert zijn beschikbare middelen in de verdere ontwikkeling van het software platform. In 2019 is een sterke groei bewerkstelligd van 36%.

Gecertificeerd
Het bedrijf is sinds geruime tijd ISO27001 gecertificeerd en werkt volgens GCP standaarden en een gevalideerd kwaliteitssysteem.

Nieuwe groeifase
Er wordt gezocht naar partners voor het realiseren van de gedefinieerde technology roadmap en het mogelijk maken van de volgende groeifase.

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.000.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten