Multifunctionele website, affiliate & sales

Belangrijke component van de site is de zeer uitgebreide wederzijdse contact generering tussen ZZP-ers en opdrachtgevers

Ter overname aangeboden een vakkundig gebouwde, efficiënt functionerende multifunctionele website. Neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE Op aanvraag
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten Op aanvraag
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet Op aanvraag
FTE Op aanvraag
Beschrijving

Ter overname aangeboden een vakkundig gebouwde, efficiënt functionerende multifunctionele website. Sterke domeinnaam. Deze Nederlands talige website is inmiddels 12 jaar online en heeft een betrouwbare reputatie.

Website
De website heeft op werkdagen tussen de 4.000 en 5.000 organische bezoekers per dag. Per maand is dat meer dan 100.000 bezoekers, zonder reclame te maken. De verwachting is dat het bezoekersaantal alleen maar zal groeien, ook in het Corona tijdperk. Belangrijke component van de site is de zeer uitgebreide wederzijdse contact generering tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Specifieke pagina’s worden recurring bezocht.

Opdrachtgever
Opdrachtgever ontvangt veel aanvragen van externe bedrijven voor samenwerking, betaalde content en andere mogelijkheden. Er wordt nog steeds iedere dag aan de site gewerkt.

Overdracht
Opdrachtgever wenst de website over te dragen aan een sterke grotere professionele partij die de website verder kan ontwikkelen en de hieruit voortvloeiende aanvragen, offertes, opvolging en administratie aankan. Zeer geschikt voor het integreren met webshops. Er is nog veel uitbreiding en verbetering mogelijk.

Techniek
De website werkt met php en MySQL, voldoet aan de nieuwste eisen zoals cookie wetgeving en is geoptimaliseerd voor SEO. Er is in het verleden ook een iOS app gelanceerd, maar dit is niet doorgezet.

Affiliate
Men maakt sinds 2 jaar bescheiden gebruik van affiliate marketing, bijv. verzekeringen, opdrachten, boekhoudprogramma's . Hiervoor is nooit echt een verdienmodel toegepast.

Strategische koper
Een strategische koper die een of meerdere webshops zal integreren/koppelen met de website kan veel omzet genereren.

Overnameprijs
De overnameprijs ligt in het hogere segment.

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Beschikbaar
FTE Op aanvraag
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten Op aanvraag
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet Op aanvraag
FTE Op aanvraag

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten