Enterprise SaaS startup

SaaS oplossing voor klantgerichte organisaties

Het product is ontstaan vanuit 20 jaar ervaring in de online markt voor customer/user experience. Neem contact op via Brookz

Omzet € 45.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Overig

LandNederland

RegioNiet locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 45.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het product is ontstaan vanuit 20 jaar ervaring in de online markt voor customer/user experience. De core van het product draait om het gestructureerd vastleggen van klantinzichten (uit onderzoek, tests, data, etc) en toegankelijke maken voor product teams, stakeholders, management, zodat iedereen beslissingen neemt op basis van dezelfde waarheid. 

Problem-solution fit
Het probleem dat de ondenerming ziet is dat in veel organisaties klantinzichten en signalen versnipperd zijn. Rapporten en analyses belanden in een la, blijven hangen in een inbox of zijn verstopt in een gedeelde map. Kennis zit vast in de hoofden van collega’s en verdwijnt als mensen ergens anders aan de slag gaan. Overal liggen stukjes van de puzzel, maar niemand kan het totale plaatje overzien. Vaak worden op verschillende plekken vergelijkbare inzichten opgehaald. Dubbel werk en weggegooid geld.  

Signalen
Hierdoor wordt te laat, of helemaal niet gereageerd op essentiële signalen uit de markt. Er wordt op basis van goede ideeën en aannames. Nieuwe nieuwe producten en proposities stranden als blijkt dat ze niet een behoefte voorzien. Verbeterkansen in bestaande producten en diensten blijven lang onbenut.

Diensten
Door alle puzzelstukjes op een overzichtelijke, gestructureerde manier samen te brengen, helpt de onderneming organisaties om op basis van een uniform beeld van markt en klant, sneller betere beslissingen te nemen. Op alle plekken in de organisatie.

Product-market fit
Het product wordt op dit moment door 14 Nederlandse organisaties (bekende corporates en overheden) afgenomen. Zonder dat er actief aan sales/marketing wordt gedaan, is er groeiende belangstelling van grote internationale corporates en e-commerce spelers. 

Customer experience
Steeds meer organisaties zien het onderscheidend vermogen van een eersteklas customer/user experience (CX/UX) en begrijpen dat je hiervoor je klant echt moet kennen. Het klantgericht inrichten en digitaliseren van producten, diensten en kanalen is een duidelijke trend. We zien een groeiende behoefte naar tools om die transformatie te ondersteunen. De oplossing die wij hebben ontwikkeld, kan uitgroeien tot een cruciale schakel in een volwassen klantgerichte organisatie.

Businessmodel
Het product wordt verkocht als SaaS (obv maandelijkse/jaarlijkse licentie). Naast licenties worden ook (betaalde) onboarding programma’s en trainingen aangeboden. 

Team
Het huidige product team bestaat uit 3 personen (product owner, development, design, customer success). Daarnaast wordt indien nodig gebruik gemaakt van een flexibele schil voor productontwikkeling. 

Volgende fase
De oplossing is ontstaan als spin-out van een ontwerp- en adviesorganisatie. De huidige eigenaren hebben de eerste fase van productontwikkeling mogelijk gemaakt. Zij willen focussen op andere bestaande activiteiten en maken ruimte voor een ondernemer die het product serieus in de markt gaat zetten. 

Gezocht naar
De verkopende partij geeft de voorkeur aan iemand die de wereld van SaaS/Enterprise software begrijpt en de ambitie heeft om een nieuw bedrijf te bouwen. De rol van de huidige eigenaren verplaatst zich naar de achtergrond (als strategisch investeerder / adviseur). 

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Omzet € 45.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Overig

LandNederland

RegioNiet locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 45.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten