Drie campings gesitueerd in Nederland en Duitsland

Luxe lodges met als thema “Afrikaanse safari”

Het betreft de verkoop een 8-tal geheel ingerichte luxe lodges, de lodges zijn gesitueerd op campings. Neem contact op via Brookz

Omzet € 45.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

LandNederland

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 45.000
FTE 1
Beschrijving

Het betreft de verkoop een 8-tal geheel ingerichte luxe lodges, de lodges zijn gesitueerd op campings in Nederland en Duitsland, in Duitsland Am Mühlenteich te Lingerhahn (4 stuks) en Wilsumerberge Ost (2 stuks) en in Nederland de Krabbeplaat te Brielle (2 stuks).

Boeken
Vakantiegangers kunnen de lodges boeken via de eigen ontworpen website van de website van de onderneming. Ook via booking.com. of rechtstreeks bij de campings en op ander websites is de  onderneming terug te vinden. Bij booking .com hebben we ook dit jaar 2020 weer een Award gewonnen gewaardeerd met 8,9 door vakantiegangers zoals dit ook het vorige jaar 2019 het geval was bij. Dat was bij de volgende campings met de volgende thema zoals in Brielle met “Nijlpaard en Giraf” door de vakantiegangers gewaardeerd met maar liefst een 8,6. In Lingerhahn in Duitsland met als thema Olifant en Chimpansee en gewaardeerd door de vakantiegangers met een 8.

Lodges
De eerste lodges zijn vijf jaar oud de meer recente lodges zijn drie jaar oud. De lodges zijn momenteel in een uitstekende staat en worden zeer goed onderhouden. Het geheel aan lodges inclusief, contracten met de campings en de website zijn ondergebracht in een Besloten Vennootschap genaamd hydrotop met als handelsnaam Safritop. De B.V. wordt te koop aangeboden waarbij de voorkeur uitgaat naar een volledige verkoop inclusief alle bescheiden.

Thema
Wat de tenten uniek maakt is dat elke tent is ingericht in Afrikaanse stijl en met een dier als thema. Die thema’s zijn gebaseerd op diverse Afrikaanse dieren uit Afrika. Op de site staat dan ook een beschrijving van de dieren. Ook het speelgoed en knuffels voor de kinderen die in de tenten aanwezig zijn hierop gebaseerd.

Reden verkoop
De onderneming is te koop i.v.m. een wijziging van de persoonlijke stuatie van de ondernemer.

Aangeboden belang
De voorkeur gaat uit naar een koper die de volledige onderneming wil overnemen.

Kerncijfers
Ter indicatie de totale omzet/verhuur van de lodges bedraagt € 45.000 per jaar, de directe kosten die gemaakt dienen te worden voor boekingen, reiskosten, onderhoud, verzekeringen, promotie en de contracten met de campings bedraagt zo’n € 15.000 per jaar.

Mogelijkheden
Zoals gepresenteerd betreft het hier een volledig operationele onderneming, die op basis van de huidige situatie zeer lucratief is. Verder uitbouw van het huidige concept is mogelijk.

Overdracht
Overdracht en aanvaarding kan in onderling overleg bepaald worden.

Meer informatie?
Plaats onderaan dit verkoopprofiel een reactie om in contact te komen met de verkopende partij. Deze kan u meer informatie over de onderneming verschaffen.

Bedrijfsverkoop? Gun jezelf gemoedsrust rond je vermogen

Voortzetting van het vermogen is heel wat anders dan de voortzetting van een bedrijf, zo ontdekken veel ondernemers nadat zij hun bedrijf hebben verkocht. Ervaar jij dat ook of wil jij dit voor zijn? Wat is de beste aanpak vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht?

Omzet € 45.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

LandNederland

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 45.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten